dilluns, 11 de febrer del 2013

Despres de 3 anys de búsqueda...

Només  a uns quilòmetres de casa!!!  a la mateixa Barcelona, aparcada al carrer i  amb un cartell  on hi ha escrit un "se vende".  Sense cap dubte i vaig posar tots els esforços per aconseguir-la. Ens unes setmanes naixia el vell somni de westy-atelier on tot voltarà entorn de la restauració i creació de complements per la mítica vw.




El model en qüestió  es un Westfalia Campmobile SO73, fabricada a l'Alemania occidental el 27 de gener de 1976 i destinada al mercat dels EUA, en concret a l'estat de Colorado. L'importador en qüestió va ser Phil Winslow, la furgoneta encara hi porta la placa metàl·lica al darrera.


D'aquesta manera i com totes les destinades als EUA monta un motor type 4 de 2 litres alimentada per injecció (  Bosch LE3-Jetronic ).

Tot el mobiliari interior es l'original de fàbrica, amb pica, cuina amb dos fogons i la disposició de mobles típica del mod.Berlin, els seient del davant son giratoris,  hi poden dormir 2 adults i dos nens, amb possibilitat de instal·lar un altre petit llit-hamaca a la part del davant.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada